Rene’s nieuwe werkkamer

Rene had het er al vaker overhad dat hij voor zichzelf een werkkamer wilde, waar hij zich terug zou kunnen trekken wanneer hij wat voor zijn werk moest doen.

Tot nu toe deed hij dat in de kamer, maar een tv die aanstaat, een hond die geregeld even aangehaald wil worden, en ook wanneer hij moest bellen, werkt toch storend.

En aangezien hij nu een nieuwe baan heeft, heeft hij die werkkamer ook vaker nodig, dus Rene is begonnen de rommelkamer die helemaal boven ligt op te ruimen. Er zijn heel wat dozen weggegooid en de kamer was toen helemaal leeg. Nu kon je ook echt zien wat voor een ruimte we daar nog hadden.

Rene is toen begonnen met schilderen, eerst het plafond lekker fris wit en toen d emuren in dezelfde kleur als in de woonkamer om een mooi geheel in de hele woning te krijgen. Ook doet die kleur wel wat denken aan een strand, ja en als Texel liefhebben past dat dan ook precies he. Na 2 dagen schilderen en nog een dag de vloerbedekking leggen kon dan eindelijk de inrichting beginnen.

Een lekker groot hoekbureau waar hij aan kan werken, en leuke dingen voor aan de muur. Foto’s en werkjes van onze kleinkinderen, een mooi canvas van Texel, natuurlijk een kapstok en een klok. Nu moeten alleen zijn 2 computers nog verhuizen waarvoor natuurlijk ook nog een netwerkkabel voor naar boven moet. Donderdagavond willen we nog even gaan shoppen voor de laatste aankleding bijv. een afvalemmertje, 2 planken voor aan de muur waar alle ordners dan op kunnen, een mooie plant voor de groene look enz.

Al met al word dit echt een mooie werkkamer voor Rene, ik zal daar wel nooit komen want helemaal naar boven hebben we geen lift. Maar met de foto’s die hij gemaakt heeft kon ik toch zien hoe het gaat worden en is geworden.

Reacties zijn gesloten.