01 – 22 juli – Rene’s nieuwe werkkamer anex Studio Upstairs

Rene was al veel langer van plan om van de bovenste slaapkamer, die we als rommelhok gebruikten, aan te gaan pakken en daar zijn werkkamer van te maken. Toen het bureau er 1 maal stond, voelde Rene toch weer de kriebels om ook vanuit huis weer een radioprogramma te gaan maken. Studio upstairs was er al veel langer maar door alle drukte van werk en gezinsleven kwam het er gewoon niet van.

Daarom dus aan de gang gegaan, het is echt opgeknapt, alles is geschilderd, nieuwe vloerbedekking is er gelegd en toen is Rene begonnen met het inrichten. Eerst een mooi groot bureau en natuurlijk allemaal leuke Texel spulletjes. Toen dat allemaal klaar was, is Rene begonnen met de studio. Hij heeft mooie grote beeldschermen, lampen, een dj mixer en compressor limiter gekregen als verrassing om zijn studio in te richten. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat.

Dit was iets wat hij al zo lang graag wilde hebben, en nu heeft hij zijn eigen plekkie hier in huis, jammer genoeg is er naar de 2e verdieping geen lift, maar met foto’s kan ik me heel goed voorstellen hoe het eruit ziet.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.