Trouwen 02-05-08

Op 2 mei a.s. 2011 is het alweer 3 jaar geleden dat René en ik in het huwelijk zijn getreden. Maanden zijn we, eigenlijk vooral ik, al bezig me alles voor te bereiden zodat de dag zou worden zoals wij hem graag wilden.

We zijn zelfs naar een bruidsbeurs geweest om te kijken, en laten we daar nu net de auto tegen gekomen zijn die we beiden helemaal te gek vonden. Namelijk een roze cadillac en wel uit het jaar 1955, ook nog eens het geboortejaar van René. Dus we hadden beiden zoiets van ja dit moet hem zijn. Ook op de beurs vonden we iemand waar wij het bruidsboeket hebben laten maken, en de bruidscorsages voor de daggasten.

Natuurlijk moest er ook een bruidsjurk komen, en ik wilde niet in wit maar ik wilde in het rood. Een hele mooie jurk is het geworden, die ik heb laten maken door Anastacia precies op maat en zo mooi als ik hem wilde. Zelfs René was even stil toen hij mij zag en dat gebeurt hem maar zelden.

Mirthe, mijn kleindochter, was ons bruidsmeisje. Wij vonden dit zo mooi want hoevaak gebeurt dat nou. Natuurlijk moest zij ook een prinsessenjurk aan en ook voor haar zijn we goed geslaagd. Allen die ons lief waren, waren er deze dag bij.

Van deze bijzondere dag zijn natuurlijk foto’s gemaakt en er is ook de hele dag een videograaf bij geweest, dit is volgens mij echt een aanrader. Ook omdat je de dag op zichzelf niet zo meemaakt en je dit dan heerlijk in alle rust terug kunt kijken.

Reacties zijn gesloten.