01 – Zaterdag 26 april 2014

 

Eindelijk was het weer zover, we kunnen naar ons favoriete plekje, lekker ontspannen en ontstressen, we waren er aan toe. Er zou voor Rene nog een verrassing komen maar daarover straks meer. Om half 10 was de auto helemaal ingepakt en ook de aanhanger was al aardig beladen. Ja er moet nogal wat mee, benchen en rolstoel en scoot kleding en eten voor de honden, ach gewoon genoeg.

Wilco en Klaas waren smorgens om half 9 al weggereden en onderweg hielden wij elkaar op de hoogte waar we reden, want als verrassing voor Rene komen die beide ook gezellig een dagje en een nachtje over. Dit alles moest voor Rene geheim blijven en geloof me dat is gelukt. Rene zei wel steeds wie smst er toch en ik zei dan zo maar wat, en op de laatste zei ik dat Klaas een vis had gevangen, dat was hun smoes smorgens om half 9 toen zij weggingen en Rene hun er naar vroeg, zij zouden geen vissen, en ja ze hebben vis gehad maar dan in de Oude Vismarkt in Oudeschild hihihih, haring en paling hihihih.

Wij hebben tegen 1 uur de sleutel opgehaald voor ons huisje, we hebben alles uitgeladen en daarna even naar de super gereden voor de laatste dingetjes. En toen eindelijk om 3 uur zijn we naar Kaap Noord gereden, waar Wilco en Klaas dus als verrassing op ons wachten. Rene wist niet wat hij zag, heb hem toch zo verwonderd zien kijken hahhahhaha toen hij op het terras kwam en hun daar zag zitten. De verrassing was dus geslaagd.

We hebben daar wat gedronken en de heren zijn toen met de jongens het strand opgegaan, konden de jongens even lekker rennen en de zee in duiken. Ze zagen er toch uit, beide nat en onder het zand. Tegen 5 uur zijn we naar ons huisje gegaan en hier kreeg Rene nog een cadeau een lichtbak voor Studio Upstairs on air. De jongens hebben toen hun eten gehad en zijn gaan slapen en wij zijn toen op weg gegaan om voor de 100ste keer aan te schuiven bij ons favoriete restaurant ’t Bikkelement.

We werden heel hartelijk ontvangen, en werden ook gefeliciteerd met de verjaardag van Rene en met ons 100ste keer dat wij bij hun aan tafel gingen. We hebben heerlijk gegeten en als afsluiting was er nog een serenade voor Rene met een speciaal toetje geschreven in chocolade, heel mooie gemaakt. Ook werden we beide verwend met een heerlijke chocolade en een doos bier, Rondje Texel voor Rene.

Een heerlijke 1ste dag van onze vakantie, nu lekker de beentjes omhoog, kassie aan, morgen is weer een dag.

Reacties zijn gesloten.