02 – Zondag 27 april 2014

Onze 2de dag op dit mooie eiland begon al aardig vroeg, voor 6 uur vond Stevie dat ik genoeg geslapen had en wilde hij naar buiten om te plassen. Vannacht had ik hem ook al een keer gehoord of nee meerdere keren, en volgens mij kwam dat omdat hij mensen, euhhh Klaas dus, hoorde snurken. Nou kan je zeggen af en toe hoorde ik zelfs 5 verschillende heren snurken dus een kort nachtje gehad. Maar goed dat mag de pret niet drukken.

Tegen half 9 hebben we de tafel gedekt en gezellig met z’n allen ontbeten, smaakte wel dacht ik want Klaas werkte maar liefst 5 plakken brood naar binnen, een grote kop thee en een eitje, vreterd he  Het was zo tegen half 11 toen we allemaal gepoedeld hadden of gewaterdanst en we onderweg gingen naar Kaap Noord, jammer genoeg was het weer niet zo mooi als gisteren dus buiten zitten zat er even niet in. Eerst lekker een bakkie koffie en toen met de honden het strand op. Nou kan je zeggen die hebben zich heerlijk vermaakt. Vooral Stevie die menig gat heeft gegraven leek wel een duitse buldog in plaats van een franse hihihihi.

Zo tegen half 2 zijn wij weer naar ons huisje gereden en Wilco en Klaas gingen richting de boot om weer naar huis te rijden, want ja Wilco moet morgen gewoon weer aan het werk sorry broertje  wij niet. En ja aangezien we vakantie hebben, zijn we lekker een uurtje gaan liggen wel lekker na een nacht met weinig slaap, en kan je zeggen het deed ons goed. We hebben ons heerlijk ontspant, even kassie gekeken, wat gehaakt [ik dan] en verder niets moet.

We hebben de honden tegen half 6 hun eten gegeven, en toen hun hun buikje vol hadden ging Stevie de bench in en Django deed ook een tukkie om het eten te laten zakken terwijl wij naar ons faavoriete resstaurantje gegaan zijn om ook wat te eten. We hebben heerlijk gegeten, en sorry helemaal vergeten een foto van ons hoofdgerecht te maken het zag er zo lekker uit. Maar kan je zeggen Rene ging voor de biefstuk en ik de gordon blue.

Tegen kwart voor 8 waren we weer in ons huisje, de hondjes even aangehaald, bakkie koffie gezet, ik ff blogje maken en dan zo met de beentjes lekker omhoog kassie loeren. Morgen is weer een dag.

Reacties zijn gesloten.