03 – Maandag 28 april 2014

Een rare start van deze dag, want vanaf 2 uur hadden we in ons huisje al geen stroom meer, ik merkte dat toen ik om die tijd naar het toilet ging en de wekker bleek uit te zijn. Ja en dan zie ik je denken, ach niets gewoon bed weer in gegaan want ik dacht dus dat is er zo weer even een storing en ja wat maakt het uit we slapen toch. Tegen half 7 ben ik er toen uitgegaan en nog was er geen stroom, dus Rene ook maar wakker gemaakt en hij is gaan bellen met de beheerder, maar ja die namen de telefoon nog niet op, wel kregen we een 06 nummer die men in nood kan bellen.

Dat hebben we dus wel gedaan, want ja zonder stroom is er dus ook geen koele koelkast en krijg ik dus problemen met mijn medicijnen want die mogen niet boven de 7 graden komen. Men had verwacht dat het zo weer klaar was, maar niet dus. Het heeft nog toch 5 uur vanavond geduurd voor de stroom er weer was, er bleek namelijk een stroomstoring onder de grond te zijn, en ja die moest opgespoord worden en dat duurde nogal even. Dus vanmorgen geen douche, maar een beetje koud water om je snuit te wassen, geen tv om te kijken naar het journaal, geen koffie kunnen zetten en geen thee, maar dat konden we nog oplossen door een pannetje water op te zetten. Dus waren we om 10 uur al bij Kaap Noord voor een bakkie hihihi.

Nu na he eten, natuurlijk weer in ons favoriete restaurant, weer thuis, de kachel aan en ik ga zo heerlijk ff warm poedelen, dan pyama en ochtendjas aan, beentjes omhoog en lekker kassie loeren.
Het begint hier nu redelijk mistig te worden, dus hoop morgen weer een lekker weertje, morgenvroeg weer naar het strand voor een flinke wandeling, en ik ga hopen dat de cadweazle eindelijk weer terug komt en ik mee kan. Ja ik verveel me niet hoor terwijl Rene op het strand is, heb mijn haakwerk wel bijna maar is gewoon veel gezelliger om de wandeling samen te doen.

Reacties zijn gesloten.