04 – Dinsdag 29 april 2014

Het begon al goed was vroeg wakker want de kleine meneer vond half 7 toch echt tijd om er even uit te gaan. Meneer moest ff de benen strekken en pipi doen buiten. Na de heren dan meteen maar hun eten te hebben gegeven kroop ik lekker weer bij Rene in bed en Stevie ging gezellig mee. Lekker ravotten met de baas want die mocht ook wel wakker worden hihihih.

Zo tegen 9 uur zijn we dan toch maar gaan poedelen, we wilden namelijk wel een beetje op tijd bij Kaap Noord zijn, dan is het nog niet zo druk en is er genoeg keus voor een plaatsje. Ons valt wel op dat het de laatste jaren steeds drukker word daar. Steeds meer mensen merken dat dit gewoon een heel mooie stukje Texel is, waar de honden lekker los mogen lopen en waar je na een wandeling even gezellig kunt zitten in het strandpaviljoen.

We wilden vandaag gaan lunchen in Oudeschild, lekker een vissie vangen noemen we het altijd, Rene een broodje haring en een broodje paling en ik ging voor de kibbeling. Zo tegen 2 uur waren we weer in ons huisje, en na iets meer dan een kwartiertje, ja ja je geloofd het niet weer een stroomstoring. Weer een kabelbreuk en dat zou dus weer ff gaan duren. Tegen 6 uur zijn we gaan eten in ons favoriete restaurantje in De Cocksdorp. We waren zo tegen half 8 weer thuis en nog steeds geen stroom, dus ook geen tv, geen internet en geen warm water.

Dus hebben we de honden mar in de auto geladen en zijn we naar het strand gegaan om daar lekker te zitten, bakkie te doen. Het was heel erg druk, ook omdat er een demonstratie was van de reddings brigade en mochten mensen mee varen op de boot. We hebben ons heerlijk vermaakt ook l was het heel erg druk. Zo tegen 10 uur waren we weer thuis en hadden we ook weer stroom.

Er was weer een dag voorbij, maar nog 3 dagen te gaan. Morgen willen we even naar Den Burg ff shoppen :-D

Reacties zijn gesloten.