1 René en Bea

Schoonebeek

 

Wij zijn René en Bea Zsom. We wonen in het prachtige dorp Schoonebeek wat bij de gemeente Emmen hoort. Wij wonen samen met onze kanjer Django en de twee poezen Romy en Smokey.

 

Onze kanjers

Schoonebeek is vooral bekend geworden door de NAM, omdat er olie werd geboord , het dorp is dan ook bekend geworden als Ja-knikkerdorp.

René is werkzaam als Manager Meet en Regeltechniek bij Kropman in Assen en ik ben huisvrouw. We hebben beide een grote passie dat is namelijk muziek.

We hebben dan ook elke zaterdag middag van 15.00 tot 18.00 uur een radio-programma bij Radio Emmen, genaamd De Broodkast. We beginnen dan ook al op woensdag met het zoeken naar geschikte muziek, wetenswaardigheden over artiesten en hun muziek.

De Broodkast

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen, je hebt mensen nodig die je helpen met zoeken maar ook luisteraars/chatters die respons geven. Vooral voor René  is dit naast zijn drukke baan een heerlijke uitlaatklep. Hij gaat dan helemaal uit zijn dak en word niet voor niets dan ADHD-René genoemd.

Texel

Onze tweede grote “liefde” is iets heel anders. Dit is het eiland Texel, waar we dan ook zeker 3 tot 4 keer per jaar naar toegaan. Het is een plek voor ons waar we heerlijk kunnen ontspannen, genietend van de rust, de zee en elkaar.

Reacties zijn gesloten.