05 – Woensdag 30 april 2014

Woensdag dus de week is al half om, nog even en dan moeten we weer naar huis, maar even niet aan denken. De heren waren vanmorgen iets later wakker, half 8 netjes vond ik. Ze hadden alleen beide niet veel zin in eten, ze wilden liever naar buiten dus, hoppa de deur los en lekker buiten laten lopen. Heb Rene toen toch maar wakker gemaakt kon hij meet ze gaan lopen. En toen ze dan ook terug waren wilden ze wel eten, even een omgekeerde wereld :-D maar ach dat kan gebeuren.

Er was wel stroom, maar we wisten al dat het ook vandaag weer een tijdje weg zou zijn, want er zouden nieuwe kabels worden gelegd om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. Dus we zijn maar snel even gaan douchen nu we nog warm water hadden. Voordeel was wel dat we al vroeg alles aan kant hadden en buiten lekker konden gaan zitten koffie drinken. Het weer is hier gewoon heerlijk, vandaag de hele dag een zonnetje erbij gehad, vanmorgen toen we bij Kaap Noord was het nog wel eventjes frisjes, maar daar zijn er dekentjes voor bij het paviljoen.

Tegen half 1 zijn we naar Den Burg gegaan, ten eerste om even te shoppen maar ook om daar te lunchen, een keer wat anders. Het was redelijk druk op het terras, ja wat wil je ook met dit weertje. Het is gewoon genieten hier terwijl al hoorde dat het regende bij ons thuis hihihihi. Na een rondje door Den Burg zijn we naar ons huisje gegaan en zijn we nog even met de honden een rondje gaan doen. Rene was wat moe dus die ging ff op de bank liggen terwijl ik buiten de honden in de gaten heb gehouden, ondertussen verder met mijn haakwerkjes.

Ook vanavond zouden we weer aanschuiven bij ons favo restaurantje in De Cocksdorp. Rene kreeg een verrassing, er was speciaal voor hem paling op toast , staat namelijk niet meer op de kaart, maar Gerard, de eigenaar van ’t Bikkelement, had hier speciaal voor gezorgd. En ja bij een voorgerecht van vis hoort ook een hoofdgerecht van vis, dus ging hij voor de sliptongetjes. Ik had vandaag geen voorgerecht, had niet zo heel veel honger na een heerlijk ijsje dat we bij LaBora hadden gegeten. En omdat ik gezegd had ik wil eigenlijk proberen elke dag wat anders te eten, ging ik voor de kalfslever met gebakken ui, spek en appel.

Als toetje vandaag eens geen ijs, maar een kopje heerlijke elf uitgezochte en gezette ondeugende bosvruchten thee hihihi heerlijk. Zo is al weer bijna een dag voorbij, zo nadat dit blogje geplaatst is, lekker de pyjama aan, beentjes omhoog en kassie loeren. Fijne avond allemaal.

Reacties zijn gesloten.