02 – Zondag 20 juli 2014

Onze 2de dag hier op dit mooie stukje Nederland, gisteravond en nacht hebben we hier flinke onweersbuien en ook regen gehad waardoor het nu heerlijk afgekoeld was vanmorgen. Het was tegen 12 uur maar 22 graden, gewoon lekker weer om op het strand te zijn. We waren er vanmorgen dan ook al vroeg, goed half 10 waren we al bij heet strand, Rene is direkt met de honden het strand op gegaan terwijl ik op een bankje zat bij het paviljoen dat om 10 uur open ging.
We hebben er toen nog wat gedronken en zijn toen, Rene lopend met de honden en ik met de Catweazle het strand weer opgegaan. Een beetje bewolking was er wel maar een temperatuur die veel beter was als gisteren toen het voor het strand gewoon veel te warm was, vooral ook voor de honden. Nu konden ze lekker rennen op het strand en geregeld de zee in duiken, je ziet ook hen gewoon genieten.

Tegen 12 uur waren we terug en hebben toen geluncht bij Kaap Noord, na de lunch zijn we tegen half 2 naar ons huisje gegaan, de honden zijn lekker gaan liggen om een uiltje te knappen, en ja ook wij beide zijn lekker even gaan liggen, was vanmorgen voor mij ook al vroeg, wat dat betreft was het geen vakantie hahahahhaha gewoon kwart voor 6 eruit.

De honden hebben zich vanmiddag goed vermaakt achter ons huisje, terwijl wij ook lekker in het zonnetje zaten en er af en toe een wolk voor de zon verscheen, van het badje wer weer goed gebruik gemaakt door Stevie. Nadat de honden hadden gegeten en Rene met hun lopen was geweest, zijn we naar ons favoriete restaurant gegaan om daar aan te schuiven. Rene heeft het speciale menu besteld alleen hebben we de soepen geruild, ik de mosterdsoep en Rene kreeg mijn tomatensoep. Ook het nagerecht hebben we geruild, Rene nam de koffie en ik nam het ijsje voor mij. We hebben heerlijk gegeten, en nu dus weer in ons huisje, de beentjes zo omhoog terwijl de honden nog even buiten lopen, tv aan, koffie bij de hand, haakwerkje op schoot, [ tenminste bij mij] en zo de dag afsluiten.

Reacties zijn gesloten.