03 – Maandag 21 juli 2014

We hadden heel andere plannen voor vandaag maar de regen heeft die een beetje in de war geschopt. We wilden vanmorgen eerst naar Oosterend, zijn we ook geweest maar ….. alles was dicht op maandagmorgen. Toen zouden we naar Den Burg gaan voor de markt, maar aangezien we geen jas bij ons hadden en het toch wel wat regende en ik ook nog eens gelezen had dat er woensdag een zomermarkt zou zijn, hebben we besloten om naar De Cocksdorp gegaan om een bakkie koffie met appelgebak te gaan drinken bij ’t Bikkelement.

We waren zo tegen 12 uur weer thuis, hebben de honden nog even laten spelen buiten, het was onderhand dus droog, maar toen bemerkten we ook dat Django wat last van zijn oren weer kreeg, hij schudde wat met zijn hoofd en toen we in zijn ene oor keek zag die ook wat rood. Dus we hebben even contact gezocht met de DA in Den Burg en die zei dat we tegen 3 uur even moesten komen om te laten zien. We hebben een kuur gekregen en zalf en druppels want hij heeft dus het begin van een oorontsteking. Nu maar hopen dat de kuur snel aanslaat.

En ja toen Rene er weer was regende het ook weer iets, dus echt weg gaan wilden we niet meer voor het eten, we hebben lekker tv gekeken terwijl ik aan een nieuw projectje voor mij zelf ben begonnen, dit keer wil ik een russische stola voor mezelf maken met ice yarn, een heel mooie gekleurd garen met vele variatie. Tegen kwart voor 6 zijn we naar De Cocksdorp gegaan om te gaan eten, ik had thuis al mijn keus gemaakt en eigenlijk Rene ook wel maar even neuzen in het krantje is toch altijd leuk. Heel af en toe worden we wel herkend door mensen die daar het krantje lezen hihihi, best een beetje trots. We waren tegen half 8 weer thuis, nog even met de hondjes eruit, tv aan, ik even een blogje maken en dan zo beentjes omhoog, haakwerk op schoot en lekker genieten. Morgen is weer een dag

Reacties zijn gesloten.