04 – Dinsdag 22 juli 2014

Vanmorgen toen we opstonden was het zonnetje er al weer lekker bij, gisteren was er nogal wat regen en dat zou de komende dagen niet meer gebeuren dus we gaan weer genieten. Moet zeggen dat het ene dagje regen wel lekker was hoor is het goed van afgekoeld wat ook wel nodig was.

We zijn vandaag tegen 10 uur naar Kaap Noord gereden om eerst een bakkie koffie te drinken en daarna met de honden fijn het strand op, Rene, Django en Stevie lopend en ik met de Cadweazle gezellig mee. De honden hebben echt genoten, veel de zee in geweest en dus beide geen last van de warmte. Na goed een uur waren we terug bij het paviljoen en hebben we daar geluncht.

Tegen half 2 waren we op weg naar ons huisje, de honden in huis gebracht en wij zijn toen op pad geweest naar Oosterend. Bij de wijnhandelaar hebben we een nieuw bordje besteld waar dan ook de naam van Stevie bij op komt te staan, als het goed is, is hij zaterdag klaar. We moeten in ieder geval vrijdag even bellen. Mochten jullie soms eens op Texel zijn, dan moet je eens hier naar Oosterend gaan, in het wijnhuis liggen zoveel lekkere likeuren die daar allemaal zelf worden gemaakt. Ik heb voor mezelf eigengemaakt advocaat meegenomen, hihihih weet het een oudewijven drankje maar wel lekker, en dan een beetje slagroom erbij :-D

We willen volgende week nog wel een keer terug erheen om te kijken om de bottelwerkplaats, om te zien hoe de verschillende likeuren worden gemaakt. Bijvoorbeeld chocola, aardbeien, perzik, appeltaart, plezier, vriendschap liefde enz.

We waren, na nog een bezoek aan de supermarkt, tegen half 4 thuis. Fijn naar buiten gegaan om daar lekker een glaasje te drinken en de honden konden toen ook weer met het water spelen. Vooral Stevie maakt daar volop gebruik van, we zijn echt blij dat we zijn badje mee hebben genomen, ook nu na elke wandeling is het 1 streep naar het badje en gaat hij er languit in liggen.

Morgen is er een zomermarkt en daar willen we morgenmiddag heen, natuurlijk eerst morgen vroeg naar het strand, kunnen de honden zich even weer uit leven in de zee en op het strand. We weten nog niet waar we gaan lunchen maar dat komt wel

Reacties zijn gesloten.