05 – Donderdag 24 juli 2014

Na een dag met hoofdpijn en dus platliggen in het donker nu weer goed op de been. Vanmorgen om 8 uur werd onze wekker pas wakker, lekker joh uitslapen. Na hun even buiten een plasje te hebben laten doen stond hun etensbak al op hun te wachten. Hij was al snel leeg en Rene is daarna met hun een klein rondje gaan lopen terwijl ik ons ontbijtje aan het maken was.

Na het ontbijt, lekker poedelen, aan kleden en toen hoppa naar het strand zodat de honden zich daar heerlijk kunnen vermaken zonder dat het al te warm is voor hun. Voordeel is dat wanneer Stevie of Django het ook maar een beetje warm krijgen gaan ze de zee weer in hihihi net een treintje, Django erin Stevie erin, Django eruit Stevie eruit. Stevie houd ook constant ons en ook Django in de gaten. Maar spelen met de golven vind hij zo leuk, je blijft gewoon een glimlach op je gezicht houden
.
Tegen lunchtijd waren we weer bij Kaap Noord, we hebben daar lekker wat gegeten en na nog een laatste glaasje zijn we tegen half 2 naar ons huisje gegaan zodat de jongens lekker even kunnen slapen en wij zijn tegen half 3 naar de markt gegaan in De Cocksdorp. Er waren heel wat leuke kraampjes, en ja we hebben ook wat gekocht, Rene een hele zak vol met snoep hihihihihi en voor Django een nieuwe halsband, de oude was gewoon aan vernieuwing toe.

Tegen half 5 waren we weer in het huisje en hebben de jongens nog lekker even buiten gespeeld voor ze hun eten kregen. Na het eten is Rene nog een rondje met ze gaan lopen en toen hij weer thuis was, ging Stevie in de bench en Django ging lekker slapen op zijn plekje onder de eethoek, zijn vaste plekje. Wij zijn toen op pad gegaan om weer aan te schuiven bij een tafeltje in ons favoriete restaurant ’t Bikkelement. We hebben weer, zoals altijd heerlijk gegeten. Morgenavond krijgen we voor 2 daagjes visite, die gezellig ook even op Texel zal verblijven.

Wat we morgen gaan doen, nog geen idee jullie lezen het vanzelf :-D

Reacties zijn gesloten.