06 – Vrijdag 25 juli 2014

Vanmorgen waren we tegen 8 uur weer wakker, rustig een bakkie koffie gezet en de honden hun eten gegeven. Na het eten van de honden is Rene er mee gaan lopen terwijl ik ons ontbijtje maakte. We konden het lekker buiten opeten, het was niet koud maar ook niet warm gewoon lekker om buiten te zitten. Na het eten zijn we samen gaan poedelen, en daarna gezellig naar Kaap Noord om met de honden een strandwandeling te gaan maken. Na goed een uur lopen waren we weer terug, hebben er nog iets gedronken en toen op weg naar ons huisje gegaan.

We zijn toen op weg gegaan naar Den Burg, maar jammer genoeg begon het toen wat te regenen, en ja ik bleef wel droog onder de paraplu maar Rene kreeg een natte kruin :-D en dat vond hij toch niet lekker. Dus na de boodschappen die we nog even moesten doen zijn we terug gegaan naar De Cocksdorp om daar een lekker frietje te gaan eten, bij de frietkraam, daar worden de friet gewoon nog zelf geschild, gesneden en dan zelf gebakken in reuzel, echt heerlijk.

Tegen 4 uur waren we weer in ons huisje, en kreeg we een telefoontje dat Wilco al op weg was naar ons, hij wilde kijken of hij de boot om 5 uur zou kunnen pakken en dan zou hij tegen kwart voor 6 bij ons zijn. Dan kon hij zich nog even omkleden, iets drinken en tegen 7 uur hadden we een tafel gereserveerd bij ’t Bikkelement.

We hebben heerlijk gegeten en met een vol buikje waren we tegen half 9 weer thuis. Nu lekker de tv aan, bakkie leut erbij, beentjes omhoog en uitbuiken

Reacties zijn gesloten.