07 – Zaterdag 26 juli 2014

Wilco was dus gisteravond aangekomen hier en nu dus zijn 1ste nachtje achter de rug, wel ff weer wennen in een ander bed maar goed het was bijna half 9 dus de dag kon beginnen. We hebben eerst lekker ontbeten en daarna gepoedeld en toen we alle drie fris en fruitig waren zijn we met de honden naar Kaap Noord gereden om lekker met de honden het strand op te gaan. Ik kon lekker weer mee met de Cadweazle, heerlijk hoor als de wind zo om je oren waait, je de zilte geur van de zee ruikt en je gewoon ziet hoe je honden genieten van de zee en het strand. Ook kwamen ze menig hondenvriendje tegen en ja dan moest er even gerend worden hoppa de zee in en weer uit en dan dicht bij je gaan staan om zich lekker uit te schudden.

Na de wandeling hebben we daar in het paviljoen nog wat gedronken, en daarna op weg gegaan naar Oudeschild om daar te gaan vissen. Het was best wel druk bij het Vispaleis, we konden er heerlijk buiten zitten alleen moesten we oppassen op de stelende meeuwen. Ze hebben, niet bij ons gelukkig, menig visje van mensen die daar eten gestolen. We hebben het zelf gezien hoe een meeuw een haring pikte van een dienblad waar iemand mee naar buiten kwam lopen. Je wilt niet geloven hoe snel dat gaat hihihihihi.

En ja als je vis hebt gegeten dan moet die natuurlijk ook zwemmen, en daarom hebben we een terrasje gepikt in de haven van Oudeschild. Het was best wel druk in de haven, niet alleen lagen alle vissersboten er afgemeerd, maar er was ook best veel pleziervaart. Tegen half 5 zijn we naar ons huisje gegaan, hebben de honden hun eten gekregen en zo tegen 6 uur zijn we weer naar het strand gereden. We zouden dit keer eten gaan bij Kaap Noord, lekker buiten zitten, kijkend over de zee. We hebben lekker heel lang buiten kunnen zitten, er was wel een beetje wind te voelen maar daarvoor liggen er speciaal dekentjes die je kunt gebruiken.

Dit was echt een hele leuke dag, we zijn hier nu al een week op Texel, we genieten echt ervan elke dag weer, we relaxen heerlijk, en ……………………… we hebben nog een week :-D

Reacties zijn gesloten.