08 – Zondag 27 juli 2014

We hebben vandaag niet echt lang uitgeslapen, is ook gewoon zonde wanneer er s’morgens een heerlijk zonnetje al schijnt. Dus hoppa eruit, bakkie koffie en peukie erbij en de heren zaten lekker buiten, terwijl de honden zich vermaakten op het gras. Ik was in de keuken bezig met het ontbijtje, eitje koken, brood roosteren, lekkere krentenbollen erbij, koffie en thee ach keus genoeg toch.

Tegen 10 uur waren we allemaal weer fris en fruitig dus we konden op weg naar Kaap Noord, eerst even een bakkie koffie gedaan en toen met de Cadweazle en de honden het strand op. Na goed 1,5 uur waren we weer terug, eerst wat drinken en toen daar lekker geluncht met ons drieën. Stevie was weer onze graver hoor, ik weet het is een franse bulldog maar wat het graven betreft kon het wel een duitse bulldog zijn :-D

Zo tegen half 2 zijn we naar ons huisje gegaan, even gezeten en tegen 2 uur zijn we op pad gegaan naar Eureka. Een hele mooie orchideeën, vogel en vlindertuin. Ook is er bijna elke dag om 2 uur een roofvogelshow. We waren in december nog geweest, maar toen was er dus nog geen vlindertuin. We hebben heel veel mooie vlinders gezien. Wat ook nieuw was dat je kleine papagaai-achtigen mocht voeren met nectar. Je kreeg een klein beetje in speciale schaaltjes en ze wisten het precies binnen de kortste keren waren ze bij je. Kwamen op je hand zitten en je kon ze heel goed bekijken.

Na goed 2 uur rondgelopen te hebben, hebben we daar nog een ijsje gegeten en toen weer op weg naar ons huisje. We hebben nog even buiten gezeten en tegen half 6 zijn we naar ons favoriete restaurant gegaan. Een beetje eerder als normaal, maar Wilco moest weer terug, hij moet morgen weer werken en wilde als het zou lukken de boot om half 8 pakken zodat hij in ieder
geval voor 11 uur thuis zou zijn.

We hebben weer heerlijk genoten van deze zonnige dag, al iets meer dan een week zijn we hier en elke dag hebben we genoten en zullen we de komende dagen ook zeker nog doen.

Reacties zijn gesloten.