09 – Maandag 28 juli 2014

Toen we vanmorgen opstonden was het droog maar tegen de tijd dat we naar Den Burg wilden [ 9 uur] begon het al wat te regenen. We hebben dus nog even gewacht en tegen half 11 was de regenbui overgetrokken en kwam er zelfs een iets waterig zonnetje door de wolken schijnen. Het was best wel druk in Den Burg, er was natuurlijk ook een warenmarkt, is er elke maandag, en het weer was redelijk dus de terrasjes waren al snel weer gevuld toen het droog was.

We zin eerst lekker de markt over geweest, 2 lekkere botten voor de honden meegenomen en een nieuwe halsband, gevlochten, voor Django. En na een lekker terrasje gepikt te hebben zijn we tegen half 1 weer naar huis gegaan, omdat we met de honden het strand op wilden. Ik ben niet meegegaan, omdat er af en toe wat druppels vielen maar vooral omdat het zitten momenteel niet echt lekker gaat met doorzit plekjes die nogal zeer doen, vooral op de zitting van de Cadweazle, maar goed ben toch heel wat keer mee geweest en het was heerlijk. Dus ik had gezellig mijn haakwerk, en nieuwe omslagdoek meegenomen.

We waren zo tegen half 4 weer in ons huisje,
Rene is toen even op de bank gaan liggen, en de honden vermaakten zich wel met hun nieuwe botjes. Tegen half 6 zijn we richting ’t Bikkelement gereden om weer aan te schuiven, een beetje vroeger dan normaal , want we wilden om 7 uur nog even gaan kijken bij het tennis dubbel toernooi waar ook meerdere mensen van ’t Bikkelement aan mee doen. En ja die moeten we dan wel ff aanmoedigen he.

Het was gezellig daar maar ja we moesten toch naar huis naar onze jongens. Nu dus zo met de beentjes omhoog, een hapje en een drankje er bij en lekker na genieten van weer een heel mooie dag hier op dit stukje Nederland.

Reacties zijn gesloten.