10 – Dinsdag 29 juli 2014

Vanmorgen toen we opstonden was het nog een beetje bewolkt en vielen er een paar druppels, maar nog geen uur later was er al de zon te zien. Het was gewoon heerlijk dus hoppa alles in de auto en op naar het strand. Jammer genoeg moet Rene alleen met de honden het strand op, omdat ik te veel last heb van het wondje op mijn zitvlak, en ja 0p de Cadweazle hobbelt het gewoon te veel. Dus had ik mijn haakwerk maar weer meegenomen. Het laatste project, een babydeken is klaar dus ben ik verder gegaan met de nieuwe omslagdoek in vele kleuren. Het is een telwerk maar wel erg mooi.
We hebben bij Kaap Noord nog lekker geluncht en tegen half 2 zijn we naar ons huisje gereden om de honden even te laten slapen.

Wij zijn toen op pad gegaan naar Oosterend om ons nieuwe naambordje dat we besteld hadden, op te halen. We vinden hem beide er echt heel erg mooi uit zien, hij is gemaakt van een oude leisteen die ooit op de kerk lagen die in Oosterend staat. Dus weer een stukje Texel bij ons thuis. We zijn daarna doorgereden naar De Cocksdorp om bij ’t Bikkelement lekker een bakkie thee te gaan drinken met wat lekkers erbij.

We waren zo tegen half 4 weer thuis, de honden even laten plassen en Rene is toen even gaan liggen, nou ja even tot half 6 maar liefst hihihihi. We hebben de honden gevoerd en daarna naar ons favoriete restaurant gereden. We hebben zoals zo vaak heerlijk gegeten.

Morgen gaan we zelf koken omdat we s ‘middags naar Ecomare willen, en ja daar mogen de honden jammer genoeg niet in dus we willen ze dan niet ook nog een keer s ’avonds alleen laten. Morgenvroeg gaan we natuurlijk weer lekker naar het strand.

Reacties zijn gesloten.