01 – Zaterdag 04 oktober 2014

We waren al weer een tijdje aan het aftellen vooral na al die drukke weken die Rene achter de rug had, probs met wondjes die niet willen genezen, dus we waren echt aan ontstressen toe.

Tegen half 10 was alles ingeladen en zijn we op weg gegaan, we hebben lekker rustig aan gedaan, het was niet echt druk op de weg, dus we schoten lekker op. Tegen kwart voor 12 waren we bij de veerboot in Den Helder waar we moesten wachten tot half 1 voor de boot ons naar Texel kon brengen. Maar ach wat maakt het uit voor ons was de vakantie al begonnen toen we in de auto stapten vanmorgen.

Tegen half 2 hebben we onze sleutel gehaald en zijn op weg gegaan naar ons huisje. De honden voelden zich direct al weer thuis nadat ze een rondje over het gras hadden gemaakt en hier en daar menig geurspoortje achter lieten. Je merkte gewoon aan hun dat ook zijn zich hier thuis voelden.

Na alles uitgepakt te hebben zijn we naar Kaap Noord gereden om lekker iets te gaan drinken, met de honden even over het strand te gaan lopen. We voelden ons gewoon thuis komen hier op dit prachtige stukje Nederland. De honden hebben zich prima vermaakt in het zand, en achter in onze auto ligt dan ook al weer het eerste zand, het begin van een interne zandbak :-D

We hebben nog lekker even gezeten, kijkend over het strand, genietend van elkaar en het begin van het ontstressen is begonnen. Tegen half 5 zijn we naar ons huisje gegaan om de honden eten te geven, ons zelf op te frissen en toen tegen 6 uur op weg gegaan om aan te schuiven in ons favoriete restaurant ’t Bikkelement. We hebben heerlijk gegeten en het voelde ook hier als thuiskomen bij vrienden.

Nu weer in ons huisje, de honden liggen lekker te slapen, ik ben even bezig met het blogje en Rene kijkt ondertussen ff tv met een bakkie leut naast zich. Onze eerste dag hier op dit mooie stukje Nederland is al weer bijna voorbij maar er zijn er nog heel wat te gaan.

Reacties zijn gesloten.