02 – Zondag 5 oktober 2014

Gisteravond al lekker op tijd naar bed, je word gewoon moe van die zilte lucht, we merken het elke keer weer wanneer we hier aankomen. Vanmorgen om 4 uur vond Stevie het eigenlijk wel tijd om op te staan, je merkt dat hij ook ff moet wennen, maar na een paar keer “foei ga weer slapen” heb ik het toch nog tot half 8 kunnen redden. Heb de honden eten gegeven en daarna mochten ze het baasje wakker maken want ja ze willen natuurlijk ook een rondje maken en hun behoeften doen.

Ondertussen was ik al bezig met ons ontbijtje, lekker knus aan tafel en geen bordje op schoot zoals wanneer Rene werken moet. Na nog een bakkie koffie hoppa onder de waterstralen door en mocht Rene voor TZ gaan spelen. Het gaat prima met aanwijzingen van mij, dus we kunnen ons tot nu goed redden samen. Tegen 10 uur zijn we op weg gegaan, eerst even een bakkie koffie bij Kaap Noord en daarna samen met de Cadweazle het strand op. Vandaag kon ook Stevie heerlijk los lopen, net zo vrij als Django, hij rende heen en weer maar wel steeds kijkend van he waar is mijn vrouwtje en baasje. We kwamen we heel veel honden tegen en natuurlijk moet er dan ook steeds gespeeld worden. Heerlijk om te zien hoe ook Django en Stevie genieten van de strandwandeling.

Tegen 12 uur waren we weer terug en hebben daar nog lekker wat gegeten voor we weer naar ons huisje gingen. We hadden beiden zo iets van euhhh ff een uurtje liggen en achter de oogleden kijken hoe het eruit ziet, ja ja we zijn ook niet meer de jongsten. En euhhh dat uurtje werden er twee hihihih ik heb Rene toen maar wakker gemaakt anders kan hij vanavond niet slapen.

Na een lekker bakkie thee en even tv kijken was het later ook tijd om de jongens eten te geven en met hun uit te gaan. We hebben namelijk een tafel gereserveerd in ons favo restaurant, dit geeft ook mij echt een vakantie gevoel niet elke dag te moeten koken. We hebben heerlijk gegeten zoals altijd, en nu weer terug in ons huisje, de kachel lekker aan, gordijntjes dicht, tv aan, bakkkie koffie erbij, beentjes omhoog en gewoon ff lekker niets alleen genieten.

Morgenvroeg willen we even naar de markt in Den Burg, misschien komen we nog wat leuks tegn je weet maar nooit, en dan heeft Rene wel zin in snert, we zagen namelijk dat ’t Bikkelement weer snert op de menukaart heeft staan. Dus we lunchen daar en daarna naar het strand met de jongens.
We hebben weer genoten van deze dag, we voelen ook dat het ontstressen echt begint, morgen weer een blogje.

Reacties zijn gesloten.