03 – Maandag 06 oktober 2014

Vanmorgen was het wat kouder op het strand maar ook heel erg rustig, er liep buiten ons om niemand, wat een rust. Ook in het strandpaviljoen waren we de enigen die koffie dronken. Na goed een uur zijn we op weg gegaan naar ons huisje om toch nog even naar de markt in Den Burg te gaan. Hier was het wel wat drukker, maar ik kan niet zeggen goh wat een drukte. We hebben bij De Kastanjeboom geluncht en nog even gewinkeld voor echte Texelse schapenkeutels, die zijn zooooo lekker vind ik dan.

Na de lunch nog even langs ’t Bikkelement gereden , want Rene wilde toch nog een kop snert ook al had hij ook al 2 kroketten met brood op :-D hoezo een lintworm? Na nog even lekker geklets te hebben zijn we daarna naar ons huisje gereden want de oudjes wilden nog even een uurtje liggen, zo lekker joh en hoort voor ons bij het vakantie gevoel.

Nadat we de honden om 5 uur hadden gevoerd en een wandeling hadden gemaakt zijn we weer naar ons favoriete restaurant gereden, even gezellig gebabbeld en toen ons eten besteld. We hebben weer goed genoten van het heerlijke eten. Met onze buikjes vol zijn we naar onze jongens gereden, die lekker geknuffeld, de lapdoos aan, koffie gezet, tv aan en nog even een vast ritueel afgewerkt. Dit dus het dagelijkse blogje met foto’s.

We hebben nog niet echt plannen voor morgen ook omdat er word voorspeld dat het vanavond flink zou gaan waaien en kans op regen. Dus morgen maar eens even kijken hoe of wat.

Reacties zijn gesloten.