04 – Dinsdag 07 oktober 2014

Gisteravond heeft het nogal behoorlijk geregend, maar toen we vanmorgen de gordijnen open deden was er al een waterig zonnetje te zien. We zeiden dan ook tegen elkaar kom op lekker op tijd het strand op nu het weer nog zo lekker is. En kan je zeggen we hebben echt geluk gehad, terwijl wij op het strand waren, was er een lekker zonnetje, een beetje wind maar gewoon heerlijk om er te zijn. Er waren nog meer mensen die ook lekker met hun honden het zelfde idee hadden als wij, en kan je zeggen dat we echt geluk hebben gehad.

Tegen half 12 waren we weer bij Kaap Noord en toen werd het weer ook minder, meer wind en ook werd het wat donkerde, de zon kroop achter de wolken weg en toen we naar ons huisje gingen zo tegen half 1 vielen de eerste druppels op de auto.

We hebben de honden naar het huisje gebracht en zijn door gereden naar Oudeschild om daar een visje te vangen. Rene ging zoals altijd voor een broodje haring en broodje paling en ik voor de kibbeling. We hebben nog lekker even gezeten daar en tegen 2 uur waren we weer in ons huisje, ja ja de oudjes he of nee Rene dit keer alleen want de jongens hadden geen zin in slapen en ja er moet toch iemand ze in de gaten houden. Dus Rene heeft lekker liggen pitten tot half 5. Toen hij uit bed kwam hebben we de honden eten gegeven en toen met ze erop uit, gelukkig was het ondertussen nog weer droog geworden.

Tegen de klok van 6 uur zijn we in de auto gestapt om aan te schuiven in ons favoriete restaurant, we hebben heerlijk gegeten, lekker gebabbeld en genoten. We zijn net weer thuis, de honden even verwend, de tv nu aan, Rene aan het kijken naar het darten en ik dus ff druk met het blogje.

Zo meteen doe ik lekker de pyjama aan, badjas erover heen, beentjes omhoog, haakwerkje op schoot en genieten maar, dit noem ik dus Genieten met een grote G. Morgen is er weer een dag

Reacties zijn gesloten.