05 – Woensdag 08 oktober 2014

Vanmorgen konden we lekker uitslapen tot 8 uur, het regende iets maar ook een flets zonnetje was er te zien. We hoopten dan ook dat het snel droog zou worden zodat we het strand op konden met de honden. Maar eerst was er wat anders dat gedaan moest worden, ontbijtje eten, poedelen en toen Rene als TZ-er :-D De wondjes beginnen goed te reageren op de nieuwe zalf, blij toe, alleen de huid speelt een beetje op en we snappen geen van beide waarom dat nu weer zo is, ach ff afwachten moet toch de 20ste al weer terug.

Tegen 10 uur waren we zover om de auto in te stappen en wat dacht je, er was een heerlijk zonnetje dus hebben toen besloten eerst het strand op te gaan ipv eerst een bakkie te doen. En kan je zeggen we hebben echt geluk gehad. Na een lekkere wandeling werd het op de terug weg naar het paviljoen weer wat donkerder en toen we na de koffie naar ons huisje gingen vielen de eerste druppels al op de auto. We hebben de honden lekker hun plekje op laten zoeken, zij waren moe van het rennen en ravotten op het strand en in de zee.

En wij zijn in de auto gestapt om op weg te gaan naar de haven van Oudeschild. We wilden namelijk even kijken bij de haven of er nog leuke dingen te vinden waren die van de vissersboten waren afgekomen. En ja hoor, er lagen heel wat visnetten en touwen die we dus meegenomen hebben om bij ons achter het huis weer neer te hangen en ook wat bij de voordeur. Nog een beetje meer een Texel gevoel, kunnen de mensen nog meer kijken hihihihi

We hebben lekker geluncht in De Kombuis, en na het eten hebben we nog even wat gedronken daar en zagen we ook foto’s van de hoge waterstand die er vorig jaar op 5 december is geweest. Het water in de haven stond 2,74 meter boven NAP, dus tot aan de ramen was er alleen maar water te zien. De boten konden bijna tot aan de voordeur varen.

Na nog een rondje om de haven zijn we naar ons huisje gegaan, de oudjes ………….. ach we genieten gewoon en dan hoort het uurtje liggen s ‘middags er ook bij. Na de honden om 5 uur eten te hebben gegeven en een ronde te hebben gelopen met hun zijn wij weer richting De Cocksdorp gegaan om aan te schuiven aan tafel 7. Vrijdagavond wanneer we weer aanschuiven zal het de 125ste keer zijn, euh hoezo het bevalt zo goed. Nu lekker weer aan de koffie, de hondjes liggen lekker te knorren, de tv aan, beentjes omhoog, een gezellig avondje zo samen. Morgen is er weer een dag.

Reacties zijn gesloten.