06 – Donderdag 09 oktober 2014

Vanmorgen was het weer iets minder, meer wind maar ook af en toe wat regen, dus we hebben lekker rustig aan gedaan. Normaal willen we dan tegen 10 uur het strand op, maar met dit weer blijf ik dus binnen en ga niet met de Cadweazle mee, is te koud ook omdat je stil zit. Ik ben dus binnen gebleven, haakwerkje er bij bakkie leut ik vermaak me wel.

Na goed een uur was Rene er weer en hebben we samen bij de open haard nog een bakkie gedaan. Rene ging toen met de honden naar buiten om even een peukje te roken, toen werd Stevie zo uit het niets door een zwarte grote hond gegrepen, 2 gaatjes in zijn gezicht precies waar de hoektanden hem te pakken had genomen. Hij piepte het uit en de mensen van wie de hond was prijsden hem ook nog. Rene had eerst niet eens in de gaten hoe diep de wondjes waren, maar toen hij het bloed zag werd hij echt pissig. En wat nog het ergste was nog niets eens een excuus ook. Toen we thuis kwamen direct de wondjes schoongemaakt en zalf op gedaan, het is nu iets dikker net naast zijn neus, morgenvroeg nog even kijken en anders toch even langs de DA. Stevie was gewoon van slag, dit hebben we nog nooit meegemaakt.

We zijn daarom ook direct naar huis gegaan, om de honden wat rust te geven en in de gaten te houden. Het lijkt wel goed te zijn gegaan maar zoals ik al zei we kijken morgenvroeg nog ff weer. Tegen 5 uur heeft Rene ze eten gegeven en dat ging ook bij Stevie er gretig in, en na met ze te wezen lopen zijn wij tegen 6 uur naar ’t Bikkelement gegaan. Nu weer thuis, nog een bakkie leut, beentjes omhoog en lekker rustig aan doen.


Morgen nog 1 dag, nog 1x naar het strand, dus we gaan duimen voor een zonnetje en droog weer. Morgenmiddag gaan de jongens beide onder de douche, al het zand en zout uit de vacht spoelen en dan morgen avond voor de laatste keer deze vakantie naar ons favoriete restaurant. Het is wel weer een mijlpaal, de 125ste keer best wel vaak he als je het zo leest, maar is wel in iets meer dan 6 jaar :-D
Morgenavond dan ook het laatste blogje van deze vakantie, dus ….. tot morgen

Reacties zijn gesloten.