07 – Vrijdag 10 oktober 2014

Onze laatste vakantie dag op Texel was al weer aangebroken, en het was net alsof Texel zich van zijn beste kant liet zien. Het zonnetje scheen heerlijk, een klein briesje, dus echt weer om een mooie lange wandeling met de honden en de Cadweazle op het strand te maken. Het water had heel hoog gestaan want overal op het strand zag je poelen met zeewater, we moesten zelfs vlak tegen de duinen aan rijden omdat het water op sommige plekken erg ver het strand op was gekomen.

Het was echt genieten om te zien hoe de honden zich vermaakten op het strand en door de poelen heen, maar telkens werden we door ze goed in de gaten gehouden. Dit was de eerste vakantie dat Stevie ook echt los kon lopen op het strand en moet zeggen hij is meer den geslaagd. Geregeld kwam hij bij ons wanneer we hem riepen en dit beloonden we dan ook met een koekje. En waar Django ook heen ging moest hij ook heen, echt zwart en wit :-D . ook voor onze kanjers was dit dus een geslaagde vakantie als je het mij vraagt.

Na de lange wandeling hebben we nog geluncht bij Kaap Noord en tegen half 2 zijn we naar ons huisje gegaan, de honden moesten gedoucht worden, het zand en zout wilden we toch daar laten :-D en aangezien Django niet kan traplopen is dat hier echt zo makkelijk. Nadat de honden weer fris en fruitig waren, zijn we al vast begonnen met inpakken van die dingen die je niet meer nodig hebt, en wat ingepakt is, is klaar toch.

Tegen 6 uur zijn we op pad gegaan om voor de 125ste keer aan te schuiven aan tafel nr. 7 bij ons favoriete restaurant ’t Bikkelement. Er was zelfs nog een verrassing voor Rene, Gerard had ervoor gezorgd dat er lekker paling op toast was voor hem terwijl dat niet op de kaart staat, maar Gerard weet hoe gek hij erop is. Na het eten hebben we afscheid genomen en alvast een tafel gereserveerd voor de volgende keer, op 20 december zijn we er weer hoor.

Morgen tussen half 10 en kwart voor 10 moeten we de sleutel weer in leveren, dus morgen wel een beetje op tijd op staan. Het huisje laten we schoonmaken dus wanneer alles in gepakt en opgeladen is, is het hoppa richting huis. We vinden het altijd jammer dat we weer naar huis gaan maar wanneer we dan er aan denken wanneer we hier weer zijn is dat gevoel snel voorbij.

We hebben hier weer een heerlijke week genoten, genoten van het mooie weer, de wandelingen met de honden, het ontstressen, het lekkere eten maar vooral het lekker niets MOETEN wat ons dat heerlijke gevoel geeft. Wanneer we morgen hier weer wegrijden beginnen we al af te tellen, dan moeten we 70 dagen wachten voor we weer terug zijn.

Reacties zijn gesloten.